Curatare covoare si mochete

Firmă de curatare covoare si mochete in Piatra Neamt

curatare covoare

Lusitana Clean este o firmă de curatenie din Piatra Neamţ ce oferă servicii profesionale de curăţare covoare, curatare mochete, pentru locuinte sau firme, la domiciliul clientului.

Curatarea covoarelor si a mochetelor, poate fi executata prin doua metode: metoda de curatat prin injectie-extractie (umeda) sau metoda uscata, care presupune spalare cu spuma activa.

Curatare covoare si mochete prin injecţie - extracţie

Aceasta tehnologie de curatare covoare presupune introducerea în profunzimea covoarelor si mochetelor a unui amestec de apă şi detergent activ ce dizolva rapid murdăria, urmata apoi de aspirarea imediată a lichidul murdar. Avantajul acestui procedeu este ca apa va fi eliminate in totalitate, iar uscarea va fi foarte rapida.

Curatare covoare si mochete cu spuma activa

curatare mochete

Operatiunea consta in aplicarea spumei uscate cu ajutorul monodiscului, care actioneaza periile rotative distribuind uniform spuma uscata si realizand astfel spalarea suprafetei. Avantajul acestui procedeu este ca nu umezeste tesatura in profunzime, deci uscarea este mult mai rapida. Indiferent de procedeul ales, in urma spalarii covoarele si mochetele vor fi din nou curate, colorile vor deveni vii iar fibrele vor deveni din nou pufoase.

Contacteaza-ne acum pentru a solicita o oferta de pret curatare covoare sau mochete, la domiciliul / sediul dumneavoastra, in Piatra Neamt.