Curatenie dupa constructor

Firma de curatenie dupa constructor in Piatra Neamt

Chiar daca muncitorii constructori vor face curatenie, nu o vor face precum o firma specializata in curatenie dupa constructor.

Curatenia dupa constructor necesita folosirea unor produse si echipamente profesionale de curatenie pentru a curata si elimina definitiv praful, petele de ciment, vopsea sau var.

Firma de curatenie Lusitana Clean vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu serviciul de curatenie dupa constructor, la finalizarea lucrarilor de constructie sau dupa reamenajari. Lusitana Clean este o firma specializata in servicii profesionale de curatenie dupa constructor.
Suntem pregatiti sa va oferim servicii profesionale de curatenie dupa constructor, de la strangerea si depozitarea molozului in locurile special amenajate si pana la spalarea geamurilor, curatarea obiectelor de mobilier, etc.

Serviciile de curatenie dupa constructor sunt destinate tuturor spatiilor nou construite sau reamenajate: locuinte, sedii de firma, spatii comerciale, locuinte noi in ansambluri rezidentiale.

curatenie dupa renovare Serviciile noastre de curatenie dupa constructor, curatenie dupa renovare cuprind:
» Colectarea si depozitarea molozului in locurile special amenajate
» Aspirarea pardoselilor si a peretilor
» Eliminarea petelor de ciment, vopsea, var
» Indepartarea foliilor de protectie de pe suprafete si curatarea lor
» Aspirarea si curatarea covoarelor, mochetelor in profunzime prin injectie - extractie
» Curatarea, slefuirea parchetului
» Stergerea prafului de pe birouri, pervazuri
» Curatarea corpurilor de iluminat, a caloriferelor, prizelor, plintelor
» Spalare si curatare gresie, faianta, parchet, linoleum
» Dezinfectarea si igienizarea grupurilor sanitare
» Curatarea obiectelor de mobilier
» Stergerea usilor, clantelor si a tocurilor
» Spalarea geamurilor accesibile, a pervazurilor si a tocariei aferente pe interior si exterior, indepartare autocolantului de protectie de pe tocurile geamurilor termopan
» Curatarea liftului, a scarilor si balustradelor
» Golirea cosurilor de gunoi, evacuarea gunoiului spre locurile special amenajate

! Nu transportam molozul la groapa de gunoi, ci doar pana la locul special amenajat de dumneavoastra, in vederea ridicarii de catre firme specializate.

Apeleaza cu incredere la firma de curatenie Lusitana Clean si vei beneficia rapid si sigur de serviciul de curatenie dupa constructor!

Contacteaza-ne acum pentru a solicita o oferta de pret curatenie dupa constructor, curatenie dupa renovare in Piatra Neamt.