Curatare covoare, canapele in Piatra Neamt

Firma de curatenie in Piatra Neamt

Lusitana Clean este o firmă de curăţenie din Piatra Neamţ ce oferă servicii de curăţare covoare şi mochete, curăţare canapele, curăţenie generala (curăţenie dupa constructor, curăţenie sedii firme, birouri, spaţii comerciale, curăţenie dupa petrecere, curăţenie de intreţinere). Oferim servicii profesionale de curăţenie, personalizate nevoilor dumneavoastra.

Suntem specializaţi în servicii profesionale de curăţenie în Piatra Neamţ, atat pentru segmentul rezidenţial – apartamente, case, vile - cat şi pentru cel comercial - sedii firme, birouri, hale, spaţii comerciale, showroom-uri.

Curatare covoare

Servicii profesionale de curăţare covoare si mochete, la domiciliul clientului si la sediile firmelor folosind echipamente profesionale: monodisc cu samponare activa si prin tehnica injectie - extractie.

Curatare canapele

Servicii de curatare canapele. Dupa curatare, canapeaua ta va arata ca noua!

Curatenie generala


Curatenie generala pentru locuinte (apartamente, case, vile) si sedii firme (birouri, spatii comerciale, show-room-uri).

Curatenia de intretinere birouri sau locuinte se poate realiza saptamanal, bi/lunar sau la cerere. De obicei se realizeaza o curatenie generala, dupa care, periodic, se realizeaza curatenia de intretinere.

Serviciile de curatenie dupa constructor sunt destinate tuturor spatiilor nou construite sau reamenajate: locuinte, sedii de firma, spatii comerciale, locuinte noi in ansambluri rezidentiale.

Lusitana Clean va ofera servicii profesionale de curatenie birouri in Piatra Neamt.

Oferim servicii profesionale de curatenie dupa petrecere, indiferent de tipul acesteia: curatenie dupa petrecere la birou, petrecere aniversara, petrecerea burlacilor, etc.

Serviciul de curatare geamuri este destinat atat persoanelor fizice (spalare geamuri apartamente, vile) cat si firmelor (spalare geamuri birouri, magazine, spatii comerciale).

Codul culorilor in curatenie

Pentru a preveni contaminarea cu microbi a a spatiilor de curatat (exemplu: vasul de toaleta si chiuveta), firma noastra respecta un cod al culorilor lavetelor pe fiecare zona, asa cum e descris mai jos.
Lavete rosii - se utilizeaza in zonele cu risc foarte mare de contaminare si infectii (grupuri sanitare, pisoare, wc-uri)
Lavete galbene - pentru suprafete de baie (cabina de dus, chiuveta, cada, oglinda, faianta, gresie)
Lavete albastre - pentru zone cu risc scazut de contaminare (mobilier, geamuri, pardoseli, electronice)
Lavete verzi - pentru industria alimentara, sali de mese, zone unde se prepara sau serveste mancarea, bucatarie.